Home > Heating

lucht/water warmtepompen en airconditioning

waterstage

Waterstage: Het warm water opnieuw uitgevonden

De Waterstage is een uiterst energiezuinige warmtepomp voor de productie van warm water. De buitengenerator haalt dankzij de inverter technologie met een hoog rendement warmte uit de omgevingslucht en warmt daarmee het water op, ook wanneer het buiten stevig vriest! De Waterstage presteert dit zonder steunverwarming en zonder tweede compressor, en is daarmee uniek in de markt. Hij haalt een rendement van maar liefst 4,3 tot 4,46 COP (energiewinst). Daardoor kan u tot 41% besparen op uw verbruik voor verwarming.

De brander van een traditioneel verwarmingssysteem is dus vervangen door een zuinige warmtepomp die voor de warmwaterproductie zorgt in het binnenelement.

Het warme water kan vervolgens traditioneel afgegeven worden aan vloerverwarming, wandverwarming, radiatoren of LT-radiatoren. Maar de Waterstage maakt ook moeiteloos sanitair warm water (SWW) aan dankzij het gebruik van een boiler.

De intelligente Siemens verwarmingsregeling zorgt continu voor een aangename binnentemperatuur.

De Waterstage laat zich moeiteloos installeren in nieuwbouw en renovatiewoningen.

Wij bieden 2 types: de Waterstage Comfort en de Waterstage Hoog Temperatuur.

Wij maakten voor u voor een type vrijstaande woning en rijwoning de vergelijking tussen een gasketel, een mazoutketel en een paar GENERAL-oplossingen.

diagram-warmtepomp

Van Opstal Klimaat
Sint-Lenaartseweg 162 - 2990 Loenhout
Tel: +32 (0)3 667 67 60
Fax: +32 (0)3 667 67 59